næste events

Ingen begivenhedder at vise

Om klubben

Jeepclub Danmark slog dørene op i foråret 2004, og allerede 1 år efter blev vi registreret som eksklusiv officiel dansk Jeep klub.

Klubben er for alle Jeep ejere. I denne klub er alle modeller af Jeeps velkomne uanset stand, årgang, standard, modificeret osv. Der er kort sagt plads til alle, der har den sunde interesse der hedder Jeep. Klubbens formål er at samle Jeep folket til fælles arrangementer som træf og løb, samt videregive informationer, oplevelser og erfaringer medlemmerne selv bidrager med.

Denne hjemmeside skal være med til at sprede budskabet om den nye, seriøse Jeepklub der er startet. Siden indeholder blandt andet vores billeder fra forskellige Jeeptræf, samt medlemmernes egne indsendte billeder. Som medlem kan du være med til at gøre denne hjemmeside endnu større og mere spændende at se på, ved simpelthen at indsende billeder som du mener er relevante, spændende eller sjove for klubbens medlemmer, samt deltage aktivt i vores forum.

Nedenfor finder du vores FAQ for klubben samt klubbens vedtægter.

næste events

Ingen begivenhedder at vise